VÁCI ÉRTÉKTÁR
Közérdekű Muzeális Gyűjtemény


Cím: 2600 Vác Köztársaság út 19.
Telefon: 27 513-482
Email: info@ertektar.vac.hu
   Főoldal
   Kiállítások
   Gyűjtemények
   Programok
   Múzeumpedagógia
   Játékok
   Értékek mindenkinek
   Szolgáltatások
   k.é.k.
   Nyitva tartás
   Kapcsolat
   Hírek
   Pályázatok
   Irattár
   Gyűjtemény katalógus
   Hírlevél feliratkozás

Partnerek
Vac.hu hírek
 - MEGHÍVÓ galĂŠria avatĂłra
 - MEGHÍVÓ galĂŠria avatĂłra
 - SzerdĂĄn reggel Ăźl Ăśssze V...
 - VÁC MEGÚJUL
 - RobbantĂĄs miatti ideiglenes...
forrás: www.vac.hu  
A Váci Értéktár 2012-ben megszűnt. A honlap csak archív anyagokat tartalmaz. A Pannónia Házzal kapcsolatos információk a Tragor Ignác Múzeum honlapján - www.muzeumvac.hu - érhetőek el.
Programok
Cím:

JELENTKEZNI LEHET múzeumpedagógiai programra
2012. november 6., kedd - 2012. november 19., hétfő
A Kortárs Értékek Kiállítása [k.é.k.] 2011-ben indult útjára, melynek célja hogy a közönséghez közelebb hozza a kortárs művészeteket. Idén az ehhez kapcsolódó múzeumpedagógia program, a kiállított anyag újszerű feldolgozására épül, aminek folyamán a diákokat közös véleményformálására és interaktivitásra ösztönözzük.

Egy-egy foglalkozás három részből épül fel, melyek erősítik a diákok kommunikációs képességeiket, fejlesztik kreativitásukat. A gyerekek közvetlenül találkozhatnak egy, a kiállításon szereplő művésszel, aki közvetlen előadás folyamán mutatkozik be számukra, és egyedi feladatokkal teszi különlegessé a találkozást. A közös alkalmak egyéni gondolkodásra ösztönöznek, melyben nagy hangsúlyt kap a különböző művészeti ágak közötti átjárás is.

Az NKA támogatásával foglalkozásokról 3-5 perces kreatív kisfilmek készülnek, melyek a közösségi média és az internet segítségével megoszthatóvá válnak.

A programra felsős és középiskolás csoportok jelentkezését várjuk, akikre fakultatív és órai keretek között várnak különleges élmények. A foglalkozásokon való részvétel ingyenes.
Helyszín: Váci Értéktár
Rendező: Váci Értéktár
E-mail: info@ertektar.vac.hu
Telefon: Nagy Viktor: 06 (30) 213 69 88Dunaweb Szolgáltató Kft. 2009.